Over Volume voor Kappers

Over de organisatie

Minder omzetstijging? Meer concurrentie? Terughoudende klanten? Dit is het moment om uw marketing te versterken! Volume voor Kappers biedt u daarbij de helpende hand. Met een gestructureerd en effectief plan van aanpak wordt de juiste strategie voor uw salon bepaald, om vervolgens gezamenlijk te werken aan uw succes.

Volume voor Kappers biedt een compleet pakket op het gebied van concepten, marketing, communicatie, vormgeving, websites, social media, interieur, workshops en fotografie.
Uw zaak zal beter gevonden worden, u wordt beter herkend en u werkt aan een onderscheidende en gedegen positie in de markt. Volume voor Kappers heeft alles in huis om u hierbij zowel online als offline te ondersteunen.

Volume voor Kappers is opgericht vanuit een passie voor de kappersbranche en ervaringen opgedaan in deze branche. Met gedegen partners haalt u alle expertises in huis die u nodig heeft.

  • Meer omzet
  • Meer (tevreden) klanten
  • Een continu professionele uitstraling
  • Het beste halen uit online/offline communicatie
  • Een vaste partner die met u meedenkt.
over_stephan

Stephan Makatita - Creative director

Stephan Makatita, heeft als creative director het vermogen om een kappersonderneming te laten stralen. Door te werken aan het onderscheidend vermogen en hierin alles te laten sluiten tot in het detail, werkt hij samen met zijn klanten aan een concept dat werkt.

Stephan is iemand met een hart voor fashion en haar. Met Volume voor Kappers volgt hij zijn hart.

Stephan: “Bent u klaar voor uw eigen concept?”

over_bianca

Bianca Leemkuil - Marketing en Mediastrateeg

Bianca Leemkuil hanteert communicatie als een net geslepen schaar waarmee ze uw kappersorganisatie volume geeft als nooit tevoren. Met haar gevoel voor overzicht en strategie zorgt ze voor de juiste keuzes in marketing, media en communicatie. Bianca heeft als motto: Zelfs als het goed zit, zit het niet goed genoeg.

Bianca: “durft u echt een stap vooruit te zetten?”

 

 

 

 

 

Otto van den Toorn - Fashion Fotografie

 

Volume-voor-Kappers---Kappers-Administratie

 

Volume-voor-kappers---ProSalon

 

GZ---Volume-voor-Kappers