diensten

Meer volume voor u

Volume voor Kappers biedt u complete pakketten voor al uw marketing, communicatie en reclame-activiteiten, zowel online als off-line. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op de vele gesprekken die wij met kappers hebben gevoerd, voor een optimale samenstelling voor de kapper die gaat voor volume. Binnen deze pakketten zijn de diensten maatwerk, zodat kan worden aangesloten bij uw bedrijfscultuur, visie, strategie en de behoefte van uw klanten van uw salon(s). Hier wordt altijd rekening mee gehouden.

Mocht u het idee hebben dat een pakket niet helemaal aan uw wensen voldoet, neem dan contact met ons op. Volume voor Kappers maakt namelijk ook maatpakketten voor u.

Vraagt u dan ook naar ons kortingssysteem. Middels dit systeem kunt u een korting opbouwen die kan leiden tot zelfs een gratis pakket voor u!

 • Meer omzet
 • Meer (tevreden) klanten
 • Een continu professionele uitstraling
 • Het beste halen uit online/offline communicatie
 • Een vaste partner die met u meedenkt.

Volume pakketten

Volume voor Kappers - Pakket 1

Pakket I: Ultra Sterk Volume

Één pakket voor al uw marketingactiviteiten, zowel online als offline, zodat u zich kunt richten op uw salon. Dat is waar het Ultra Sterke Volume pakket voor staat. U rekent maandelijks een vast tarief af, waardoor u uw marketingkosten overzichtelijk spreid over het hele jaar, waarbij u zeker weet dat u in beeld blijft bij uw klanten. Een bezoek in uw salon wordt gegarandeerd een optimale beleving.

Met dit pakket bereikt u:

 • Optimale vindbaarheid op het web
 • Versterking van uw concept en positionering  in de markt
 • Herkenbaarheid door uniforme uitstraling in alle uitingen (website, nieuws, Social media, communicatie)
 • Meer contact met uw klant
 • Meer bekendheid in uw regio

Om dit te bereiken worden allereerst de volgende activiteiten ingezet:

 • Scan en rapport huidige situatie, ontwikkeling plan van aanpak, campagnes, acties e.d.
 • Iedere drie maanden overleg: terugblik en evaluatie afgelopen kwartaal, vooruitblik komend
  kwartaal

Gebruikt u kapperssoftware met marketingmogelijkheden? Dan worden ook deze mogelijkheden volledig benut in aansluiting op de ontwikkelde strategie.

Volume-voor-Kappers---Meer-informatie

 

Volume voor Kappers - Oline Mega Sterk Volume Online

Pakket II: Mega Sterk Volume Online

Een uniforme uitstraling voor al uw online activiteiten, geknipt voor uw merk. Met het Mega Sterke Volume Online pakket, weet u zeker dat al uw online zaken goed geregeld zijn: u bent vindbaar, herkenbaar en onderscheidend, waardoor u meer nieuwe klanten zult aantrekken.

Met dit pakket bereikt u:

 • Versterking van uw concept en positionering binnen uw doelgroep op het web
 • Herkenbaarheid en uitstraling in al uw digitale uitingen (website, nieuwsuitingen, Social media)
 • Optimale vindbaarheid voor (potentiële) gasten op het web
 • Meer contact met uw klant
 • Meer bekendheid in uw regio

Hoe geven we structuur aan uw volume?

 • Startsessie en scan huidige situatie
 • Iedere drie maanden overleg: terugblik naar afgelopen kwartaal, vooruitblik naar komende maanden

Volume-voor-Kappers---Meer-informatie

Marketing pakket 3 voor kappers - Super Social Volume

Pakket III: Super Sociaal Volume

Met het Super Sociaal Volume Pakket weet u zeker dat u uw klanten op de hoogte kunt houden en dat u in beeld blijft bij uw klant. Door een effectief gebruik van de juiste mix van online communicatiemiddelen onderhoudt u structureel het contact.  Met Volume voor Kappers kunt u rekenen op ondersteuning in het opzetten van uw Social media en nieuwsbrief-beleid en uniforme uitingen (inclusief  vormgeving).

Hoe geven we structuur aan uw volume?

 • Startsessie: scan huidige situatie en ontwikkeling strategie nieuwsbrief en Social media
 • Iedere vier maanden terugblik naar afgelopen periode, evaluatie van uw acties en vooruitblik naar het volgende periode

Volume-voor-Kappers---Meer-informatie

Volume voor Kappers - Maatwerk Pakket

Pakket IV: Volume Maat Pakket

Met het Volume Maat Pakket wordt een pakket samengesteld op basis van uw individuele wensen, budget en specifieke doelstellingen. Het team van Volume voor Kappers adviseert u graag over de ideale samenstelling voor een optimaal resultaat.

Volume-voor-Kappers---Meer-informatie

 

 

 

 

 

Losse diensten

Volume voor Kappers Concepten

Kappers concepten

Een kloppend concept zorgt ervoor dat uw klanten het liefst zo lang mogelijk in uw salon willen blijven. Alle onderdelen van uw bedrijf sluiten op elkaar aan: van inrichting tot het gevoel waarmee uw klant de salon verlaat. Alle elementen komen samen. Met een goed concept vormt u een uitstekende uitgebalanceerde basis, bent u herkenbaar voor uw (potentiële) klanten en neemt u een duidelijke positie in uw markt in. U kunt Volume voor Kappers inzetten voor het ontwikkelen van uw gehele kapperconcept.

Volume voor Kappers Campagnes Acties

Campagnes & acties

Wilt u uw klanten steeds opnieuw het gevoel geven dat ze bij u altijd het beste krijgen? Met een sterke campagne en regelmatige acties kunt u ervoor zorgen dat u uw concept en merk naar een hoger niveau tilt. U biedt uw klanten een beleving, die ook blijft voortduren nadat uw klant de salon uitloopt. Bent u op zoek naar een creatief team dat u helpt bij het ontwikkelen van unieke campagnes en activiteiten voor uw salon? Er gaat geen dag voorbij dat we u hier niet graag bij willen helpen.

Volume-voor-Kappers---Websites-en-Webdevelopment

Websites & Webdevelopment & Webshops

Uw website zorgt voor dat allereerste vertrouwen als een potentiële klant op zoek is naar een kapper bij u in de buurt. Des te belangrijker is het dus dat uw website aansluit bij de uitstraling van uw salon. Ook voor uw bestaande klanten is uw website een ideale plek om uw klant op de hoogte te brengen van de laatste acties, mededelingen en trends. Volume voor Kappers is uw partner als het gaat om de ontwikkeling van uw (mobiele) website en andere online-activiteiten, waardoor uw salon altijd goed vindbaar is op het web.

Volume voor Kappers Marketing Communicatie advies

Marketing & Communicatieadvies

U wilt resultaat en bent op zoek naar de praktische handvatten die u hierbij kunnen helpen? Om onderscheidend te zijn en te blijven kan het zeer verfrissend zijn om af en toe met een externe partij uw marketingconcept eens goed onder de loep te nemen. Waar liggen nog onbenutte kansen, hoe komt u als kapper nog beter tot uw recht? Gezamenlijk met u bekijken we welke doelen behaald kunnen worden en hoe u deze in een bepaald tijdsbestek kunt behalen. Resultaatgericht, praktisch en net even anders dan u gewend bent.

 

Volume-voor-Kappers---Vormgeving

Vormgeving

Vormgeving die net even anders is, zorgt ervoor dat u opvalt tussen al die andere bedrijven en dat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Opvallend, stijlvol, luxe, spannend, jong? In overleg bepalen we graag samen met u welke uitstraling bij uw merk past om precies die doelgroep aan te spreken die bij u past. Huisstijl, website, banners, advertenties, in alle gevallen kunt u contact opnemen met het team van Volume voor Kappers.

Volume-voor-Kappers---Social-Media

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken als middel om in contact te blijven met uw klanten. Samen met uw website, digitale nieuwsbrief en eventuele andere online activiteiten, biedt Social Media u de mogelijkheid om dagelijks van u te laten horen. In overleg met u, wordt een strategie bepaalt die bij u en uw salon(s) past. Social Media is een kans die u niet mag laten liggen!

Volume-voor-Kappers---Fotografie

Fotografie

Wilt u laten zien wat u in huis heeft voor het komende seizoen of jaar? Plan een fotoshoot! In samenwerking met topfotografen worden in één dag waanzinnige fashionable foto’s geschoten, die u voor allerlei doeleinden kunt gebruiken: brochure, magazine, website, advertenties en social media.