Nieuws / trends

  • Lift Off: Volume voor Kappers
    1 april 2013 – Het is een feit: Volume voor Kappers is gereed om kappers in Nederland te helpen. De haren gaan los en de stoelen zijn gepoetst. Stephan Makatita en Bianca Leemkuil, beide al jaren actief in de marketing en inmiddels gekleurd door de ervaringen binnen de kappersbranche, vonden het de hoogstnodige tijd om... lees meer
  • Kapper: Onderscheid u!
    Onlangs is het rapport "Kiezen of Verliezen" van de Anko uitgebracht. Waarin aangehaald wordt dat wanneer u in de kappersbranche actief bent het raadzaam is te onderscheiden. Volume voor Kappers deelt deze mening. Wilt u opvallen en winst maken... lees meer
  • Trend: meer ZZP-ers, meer formules, meer concurrentie
    In 2011 had de branche te maken met een omzetkrimp van 0,6% door een lagere bezoekfrequentie. Ook de eerste twee kwartalen van 2012 lieten een omzetdaling zien. De verwachting voor de tweede helft van 2012 en voor 2013 is gematigd met opnieuw een omzetdaling van 0,5% tot 1%. Zoals u wellicht ook heeft gemerkt, blijft... lees meer

Lift Off: Volume voor Kappers

Volume voor Kappers - Marketing - Concept - Webbureau voor Kappers

1 april 2013 – Het is een feit: Volume voor Kappers is gereed om kappers in Nederland te helpen. De haren gaan los en de stoelen zijn gepoetst. Stephan Makatita en Bianca Leemkuil, beide al jaren actief in de marketing en inmiddels gekleurd door de ervaringen binnen de kappersbranche, vonden het de hoogstnodige tijd om kappers beter van dienst te kunnen zijn. Zo wordt het voor u als kapper veel makkelijker om uw marketing te organiseren, zowel offline als online, met een Volumepakket dat bij kappers past. Zo heeft u één partij met wie u brainstormt over uw concept, een campagne start of een fotoshoot organiseert, uw website onderhoudt en uw klanten op de hoogte houdt van acties.

Hierdoor wordt het makkelijker om een een heldere en uniforme uitstraling te verzorgen, waardoor u beter herkend wordt en uw klant vaker zal terugkomen. Is dat dan alles? Nee, want Volume voor Kappers gaat verder. Door een nauwe samenwerking met bekende partners uit de kappersbranche, kunt u in het volgend jaar ook rekenen op een flinke dosis technische kennis, zoals kapperstrainingen en specifieke trainingen op maat in uw salon.

Tijd dus voor een goed gesprek: hoe kunt u het als kapper beter doen? Hoe zorg u ervoor dat uw klant u niet vergeet en een vaste klant wordt? Wat wilt u in het komende jaar bereiken? Gaat u voor Volume?

Transparant en duidelijk

Volume voor Kappers biedt u handzame en overzichtelijke pakketten voor een vaste prijs, die ervoor zorgen dat u als kapper al uw aandacht kunt richten op uw salon. Samen wordt gestructureerd gewerkt aan de heldere doelstellingen.

Weet u al welk PAKKET het beste bij u past? PLAN een gesprek in met een adviseur van Volume voor Kappers!

Volume voor Kappers - Pakket 1